cijene transkribovnja i prevođenja titlova
Շարքի հրապարակողը: Adisa Ejubović
Adisa Ejubović
Adisa Ejubović
Բոսնիա և Հերցեգովինա
Local time: 22:32
անգլերենից բոսնիերեն
+ ...
Jun 8, 2015

Zdravo svima,

Dosada sam se samo volonterski bavila prevodjenjem titlova i dobila sam skoro ponudu da to radim za novac. Mogu li mi oni koji imaju iskustva reći koliko se kreću cijene za transkribovanje a koliko za prevodjenje titlova po minuti u dolarima? Hvala!

Dragomir Kovacevic (X)
Dragomir Kovacevic (X)  Identity Verified
Իտալիա
Local time: 22:32
իտալերենից սերբերեն
+ ...
forumi za "subtitling" Jun 9, 2015

Probajte na forumima na ovome sajtu; ukazuje mi se sada da ih ima 2 (dva ?!), kao i na sličnim forumima ovde. Klikom na "search" i unošenjem reči price, prices - naći ćete dosta postova.
Srećno.

AdisaE wrote:

Zdravo svima,

Dosada sam se samo volonterski bavila prevodjenjem titlova i dobila sam skoro ponudu da to radim za novac. Mogu li mi oni koji imaju iskustva reći koliko se kreću cijene za transkribovanje a koliko za prevodjenje titlova po minuti u dolarima? Hvala!

Այս ֆորումը հատուկ նշանակված մոդերատոր չունի։
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

cijene transkribovnja i prevođenja titlova

Translation news in Սերբիա

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »